Cajsa Cecilia

sommarn
ååh snart är det februari och det innebär en månad närmre BAD. saknar det så mycket under vintern, känslan av att omslutas av kallt vatten. vakna i både kropp och själ. har funderat väldigt länge nu på att börja vinterbada. kanske ska sluta fundera och göra slag i saken... tror att det gör en gott, typ att man lever längre och mår bättre om en badar kallt. 
 
 
hemma i blötan har det blivit många bad. kul grej är också att vi ofta fiskat kräftor i den här sjön. förutom att jag har vääldigt svårt för att döda djur (man kokar ju dom levande sen, fy fan) så älskar jag kräftfisket, hur man lägger ut burar från båten och sen åker ut på ett mörkt vatten mitt i natten för att vittja burarna. en upplevelse det. vi skulle gjort det förra året men jag glömde anmäla oss som jag lovat göra, heheh.
 
 
ett annat bad. närmre bestämt en helg i juli när T och jag precis träffats så bjöd han med mig till ystad saltsjöbad och MY GOD vilken lyx. gud minns att jag var så nervig över att vara med honom. allt var perfekt och pirrigt.