Cajsa Cecilia

in this moment
in this moment..
 
solen skiner in genom fönstret och landar på köksbordet brevid mig och jag får vrida på datorn för att hitta rätt läge där jag är en del av solljuset men ändå kunna se och inte behöva kisa för att kunna skriva. om havremjölken inte varit slut hade jag sippat på första klunken koffeinfritt kaffe (nerverna). dagen har knappt börjat och kroppen känns lugn. 
 
in this moment..
gör jag allt jag kan för att stå i min sanning, vara ärlig mot mig själv och andra. 
 
söker jag ett liv i frihet och gör noggranna avvägningar kring vad som är vad, vad som är en del av mig och vilka personer som jag vill släppa in i mitt liv och lägga energi på. 
 
går mycket energi och tankar kring kärlek och connections. vad är det egentligen? vad är betydelsefullt för mig? 
 
in this moment..
tänker jag på när jag träffade mitt högre jag i en meditation och blev frustrerad på att hur kan hon ha alla svaren och ändå vara så fååordig och hemlighetsfull mot mig när jag ställer stora och viktiga frågor och vill ha tydliga svar. hon skrattade och viskade, the journey of life, the journey of not knowing. 
insåg att hon har väl rätt, jag är ivrig på att få svar just nu, få klarhet och veta säkert när det är stora beslut som ska tas, men att lärdomen kanske är att det inte finns rätt eller fel, det finns bara livet, och vi lever och lär. en får testa sig fram och känna sig fram, och om du trots allt går fel väg så kommer du ändå hamna rätt ändå, in the end.  
 
the journey of not knowing.