Cajsa Cecilia

nevvan i en känsla
tänker rätt ofta tillbaka på new york och hur det kändes att vara där. det var så sjukt speciellt mot andra resor jag gjort tidigare. dels pga herregud det är NY, allt är typ mindblowing och allt luktade honung och värme och alla var pratiga och allt var så STORT, men också pga att jag var där med min allra mest själsliga hjärtevän louise och vi bara gick runt och fyllde på våra minnesbankar med bilder av staden och vårt inre med energi från varandra. ni vet så det är med vissa människor? man fylls på energimässigt. man kan prata forever, det är ändå rätt ovanligt i mitt fall. sociala situationer tar ofta mer energi än de ger. jättesorgligt men sant. kämpa hsp-cajjan :´( men inte med lollo - hon är GULD och vi är så lika. tex så åt vi knappt något annat än på Starbucks, och kanske någon liten resto nånstans. det säger endel om att mat inte är det viktiga för oss. vi kan glömma bort att äta. hehe. tom i NY. haha. fint. 
men iallafall. den drömmiga stämningen slutar inte där för jag hade också precis blvit ihop med T och var s.t.o.r.m.a.n.d.e kär. minns att vi stannade på typ alla ställen med wifi så jag kunde få whatsappa några meningar då och då om vad vi gjorde och få updates på vad han gjorde, vad han kände, vad han hade på sig osv. fy fan va fint att va sådär kär. finns inga gränser man vill veta ALLT och tiden försvinner. minns att det var väldigt starka känslor, hehe:) 
 
så här kommer några bilder från den DRÖMMMMMMMEN. <3
 
 
 
jag var egentligen glad jag lovar jag ville bara inte ta en selfie samtidigt som jag verkligen ville ta en selfie
 
 
 
mkt smöriga popcorn 
 
 
 
pyset från marken, så filmiskt ju 
 
 
 
så många val 
 
 
 
så stora loafers? men liten kepa. 
 
 
mmm lyssna på en fin låt när man åker tuben DEN KÄNSLAN FINNS
 
 
minns att vi hade promenerat hela dagen och köpte med oss frukt och amerikant godis (som inte var särskilt gott?) och kollade på film i hotellsängen hela kvällen
 
 
gulligt i brooklyn
 
 
ännu mer gulligt i brooklyn. ibland kan man nästan känna sig kär i en kompis. så var det här!
 
 
magen mådde fint på en filt i central park alltså. ingen stress någonstans. lyssnade på paul kalkbrenner - feed your head typ hela tiden.  även när vi åkte taxi. åh. veva ner rutan och i med hörlurarna och KÄNN. bästa! 
 
 
man vill ju ta ett litet glas här va? 
 
 
blev ingen hotdog var mer sugen på en liten pretzel in the park :D 
 
 
MÅDDE
 
 
 
oändligt med views kan man ju säga. här åt vi inte. men några draaanks blev det. 
 
 
mycket såg ut som på film så var det ju 
 
 
ständig svindel yes yes 
 
 
fin hon är ju? skulle följa henne överallt. 
 
 
här kunde vi lätt va 
 
 
här åt vi inte heller. vi åt ju mest starbucks sa jag ju.. hehe. la mina sista pengar på mojito def VÄRT