Cajsa Cecilia

golden milk
 
 
 
mm okej här kommer ett recept på en typ chialatte som din mage kommer tacka dig för. jag har alltid älskat chialatten från espresso house tills jag insåg att den är så sjuuukt söt och kanske inte så bra för en? så jag är livet tacksam att jag testade den här lilla godingen. också söt men på ett bra sätt! enjoy!!!
 
Paste:
I msk färsk riven gurkmeja
I tsk färsk riven ingefära
1 tsk malen kardemumma
1 tsk malen kanel
1 krm vaniljpulver
4 tsk kokosolja
1/2 dl vatten
10 mortlade svarpepparkorn
 
Blanda allt och låt sjuda på låg värme (alltså ej ej koka) i ca 6 min. Rör om lite och så blir det en paste av allt. Blanda sen en tesked av paste i en kopp varm havremjölk eller mandelmjölk. Lite honung i och kasta lite kardemumma på toppen!
MUMMA!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress